Tsjaad Flag

De Tjaadse Ambassade in Brussel

België Flag

Tjaadse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Tjaadse Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Tjaadse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Tsjaad in België.

Adres:

De Tjaadse Ambassade in België
Chadian Embassy in Brussels, Belgium Lambermontlaan 52 1000 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 215 19 75

Faxnummer:

(+32) 2 216 35 26

Email:

contact@ambassadedutchad.be

Website:

www.ambassadedutchad.be

Ambassadeur:

Mr Awad Sakine Ahmat

Openingstijden:

De Ambassade van Tsjaad in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Tjaadse belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Tjaadse Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Awad Sakine Ahmat - Ambassadeur van Tsjaad in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 215 19 75 of email contact@ambassadedutchad.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Tjaadse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Tsjaad in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Tjaadse Consulaten in België

Ver verwijderd van de Tjaadse Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Tjaadse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Tjaadse consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Tsjaad in België op een rijtje gezet: Luik

Zoek een hotel in de buurt van de Tjaadse Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Tjaadse ambassade.

Reisverzekering voor België en Tsjaad - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Tsjaad. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Tsjaad.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Tsjaad kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Tsjaad in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Tsjaad te bezoeken evenals aan Tjaadse burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Tjaadse Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Tjaadse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Tjaadse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Tjaadse Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 215 19 75 of per email contact@ambassadedutchad.be