Tsjaad

Consulaat van Tsjaad in Luik

België

Tjaadse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Tsjaad in Luik. Het consulaat is niet de enige Tjaadse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Tjaadse ambassade en elk ander consulaat van Tsjaad in België.

Het Consulaat van Tsjaad in Luik
Consulate of Chad in Liege, Belgium, 20 Boulevard de Colonster Bat B 43, 4000 Liege, Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 4 366 41 20

Faxnummer:

(+32) 4 366 41 22

Email:

pascal.leroy@ulg.ac.be

Website:

Consul:

Pascal Leroy - Consul

Openingstijden:

only by appointment

Het Consulaat van Tsjaad in Luik is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Tjaadse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Tjaadse Consulaat in Luik staat onder leiding van Pascal Leroy - Consul van Tsjaad in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 4 366 41 20 of email pascal.leroy@ulg.ac.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Tsjaad dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 4 366 41 20 of email pascal.leroy@ulg.ac.be

Tjaadse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Tsjaad meerdere consulaten heeft in België. Als het Tjaadse consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Tsjaad om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Tjaadse consulaten in België op een rijtje gezet: Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Tsjaad niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Tsjaad in België - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Tsjaad in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Tsjaad in België Ambassade van Tsjaad in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Tjaadse Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Tjaadse consulaat.

Reisverzekering voor België en Tsjaad - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Tsjaad. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Tsjaad.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Tsjaad kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.