Tunesië Flag

De Tunesische Ambassade in Brussel

België Flag

Tunesische Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Tunesische Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Tunesische diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Tunesië in België.

Adres:

De Tunesische Ambassade in België
Tunisian Embassy in Brussels, Belgium - Tervurenlaan 278 - 1150 SINT-PIETERS-WOLUWE - Brussels - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 771 73 95

Faxnummer:

(+32) 2 771 94 33

Email:

at.belgique@diplomatie.gov.tn

Website:

www.diplomatie.gov.tn

Ambassadeur:

KHALFALLAH Sahbi

Openingstijden:

Please check official website

De Ambassade van Tunesië in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Tunesische belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Tunesische Ambassade in Brussel staat onder leiding van KHALFALLAH Sahbi - Ambassadeur van Tunesië in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 771 73 95 of email at.belgique@diplomatie.gov.tn

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Tunesische ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Tunesië in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Tunesische Consulaten in België

Ver verwijderd van de Tunesische Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Tunesische Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Tunesische consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Tunesië in België op een rijtje gezet: Gent en Oostende

Deze website is niet de officiële website van de Ambassade van Tunesië in Brussel - België. Controleer altijd alle gegevens op de officiële website: diplomatie.belgium.be/nl/ambassades-en-consulaten

Reisverzekering voor België en Tunesië- Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Tunesië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Tunesië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Tunesië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Tunesië in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Tunesië te bezoeken evenals aan Tunesische burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Tunesische Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Tunesische visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Tunesische nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Tunesische Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 771 73 95 of per email at.belgique@diplomatie.gov.tn