TunesiŽ Flag

De Tunesische Ambassade in Brussel

BelgiŽ Flag

Tunesische Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Tunesische Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Tunesische diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van TunesiŽ in BelgiŽ.

Adres:

De Tunesische Ambassade in BelgiŽ
Tunisian Embassy in Brussels, Belgium Tervurenlaan 278 1150 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 771 73 95

Faxnummer:

(+32) 2 771 94 33

Email:

amb.detunisie@brutele.be

Website:

Ambassadeur:

Mr Nabil Ben Khedher

Openingstijden:

De Ambassade van TunesiŽ in Brussel is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Tunesische belangen in BelgiŽ.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Tunesische Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Nabil Ben Khedher - Ambassadeur van TunesiŽ in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 771 73 95 of email amb.detunisie@brutele.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Tunesische ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiŽle website van de Ambassade van TunesiŽ in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Tunesische Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van de Tunesische Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Tunesische Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Tunesische consulaat in BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van TunesiŽ in BelgiŽ op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Tunesische Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Tunesische ambassade.

Reisverzekering voor BelgiŽ en TunesiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar TunesiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in TunesiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of TunesiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van TunesiŽ in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in BelgiŽ die van plan zijn om TunesiŽ te bezoeken evenals aan Tunesische burgers die in BelgiŽ wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Tunesische Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Tunesische visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Tunesische nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Tunesische Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 771 73 95 of per email amb.detunisie@brutele.be