Tunesië

Consulaat van Tunesië in Oostende

België

Tunesische Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Tunesië in Oostende. Het consulaat is niet de enige Tunesische diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Tunesische ambassade en elk ander consulaat van Tunesië in België.

Het Consulaat van Tunesië in Oostende
Tunisian Honorary Consulate in Ostend, Belgium - Low Land, Bredeweg 96 B - 8421 De Haan - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 59 236 066

Faxnummer:

Email:

piersfrancois@gmail.com

Website:

Consul:

Francois Piers - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Tunesië in Oostende is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Tunesische belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Tunesische Consulaat in Oostende staat onder leiding van Francois Piers - Honorary Consul van Tunesië in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 59 236 066 of email piersfrancois@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Tunesië dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 59 236 066 of email piersfrancois@gmail.com

Tunesische Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Oostende? - Het kan zijn dat Tunesië meerdere consulaten heeft in België. Als het Tunesische consulaat in Oostende ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Tunesië om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Tunesische consulaten in België op een rijtje gezet: Gent en Oostende

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Tunesië niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Tunesië in België - Indien het consulaat in Oostende of eventuele andere consulaten van Tunesië in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Tunesië in België Ambassade van Tunesië in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Tunesische Consulaat in Oostende - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Oostende of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Tunesische consulaat.

Reisverzekering voor België en Tunesië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Tunesië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Tunesië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Tunesië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.