Seychellen Flag

De Seychellen Ambassade in Brussel

België Flag

Seychellen Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Seychellen Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Seychellen diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Seychellen in België.

Adres:

De Seychellen Ambassade in België
Seychelles Embassy in Brussels, Belgium St. Michielslaan 28 1040 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 733 60 55

Faxnummer:

(+32) 2 732 60 22

Email:

brussels@seychellesgov.com

Website:

Ambassadeur:

Vivianne Simone Fock Tave

Openingstijden:

De Ambassade van Seychellen in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Seychellen belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Seychellen Ambassade in Brussel staat onder leiding van Vivianne Simone Fock Tave - Ambassadeur van Seychellen in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 733 60 55 of email brussels@seychellesgov.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Seychellen ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Seychellen in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Seychellen Consulaten in België

Ver verwijderd van de Seychellen Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Seychellen Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Seychellen consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Seychellen in België op een rijtje gezet: Antwerpen

Zoek een hotel in de buurt van de Seychellen Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Seychellen ambassade.

Reisverzekering voor België en Seychellen - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Seychellen. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Seychellen.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Seychellen kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Seychellen in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Seychellen te bezoeken evenals aan Seychellen burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Seychellen Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Seychellen visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Seychellen nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Seychellen Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 733 60 55 of per email brussels@seychellesgov.com