Seychellen

Consulaat van Seychellen in Antwerpen

België

Seychellen Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Seychellen in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Seychellen diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Seychellen ambassade en elk ander consulaat van Seychellen in België.

Het Consulaat van Seychellen in Antwerpen
Seychelles Consulate General in Antwerp, Belgium Seringenlaan 13 2970 Schilde Belgium

Telefoonnummer:

(+32) (3) 353 92 28

Faxnummer:

(+32) (3) 354 54 69

Email:

gustaaf.van.den.borne@skynet.be

Website:

Consul:

Mr Gustaaf Van den Borne - Consul General

Openingstijden:

Monday-Friday: 08.30 - 16.30

Het Consulaat van Seychellen in Antwerpen is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Seychellen belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Seychellen Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Mr Gustaaf Van den Borne - Consul General van Seychellen in België en is bereikbaar per telefoon (+32) (3) 353 92 28 of email gustaaf.van.den.borne@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Seychellen dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) (3) 353 92 28 of email gustaaf.van.den.borne@skynet.be

Seychellen Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Seychellen meerdere consulaten heeft in België. Als het Seychellen consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Seychellen om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Seychellen consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Seychellen niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Seychellen in België - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Seychellen in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Seychellen in België Ambassade van Seychellen in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Seychellen Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Seychellen consulaat.

Reisverzekering voor België en Seychellen - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Seychellen. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Seychellen.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Seychellen kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.