Wit Rusland Flag

De Wit Russische Ambassade in Brussel

België Flag

Wit Russische Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Wit Russische Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Wit Russische diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Wit Rusland in België.

Adres:

De Wit Russische Ambassade in België
Belarussian Embassy in Brussels, Belgium Moliorelaan 192 1050 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 340 02 70 (+32) 2 340 02 96

Faxnummer:

(+32) 2 340 02 87

Email:

embbel@skynet.be

Website:

www.belgium.mfa.gov.by

Ambassadeur:

Andrei Yeudachenka

Openingstijden:

De Ambassade van Wit Rusland in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Wit Russische belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Wit Russische Ambassade in Brussel staat onder leiding van Andrei Yeudachenka - Ambassadeur van Wit Rusland in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 340 02 70 (+32) 2 340 02 96 of email embbel@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Wit Russische ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Wit Rusland in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Wit Russische Consulaten in België

Ver verwijderd van de Wit Russische Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Wit Russische Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Wit Russische consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Wit Rusland in België op een rijtje gezet: Gent

Zoek een hotel in de buurt van de Wit Russische Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Wit Russische ambassade.

Reisverzekering voor België en Wit Rusland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Wit Rusland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Wit Rusland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Wit Rusland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Wit Rusland in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Wit Rusland te bezoeken evenals aan Wit Russische burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Wit Russische Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Wit Russische visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Wit Russische nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Wit Russische Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 340 02 70 (+32) 2 340 02 96 of per email embbel@skynet.be