Wit Rusland

Consulaat van Wit Rusland in Gent

BelgiŽ

Wit Russische Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Wit Rusland in Gent. Het consulaat is niet de enige Wit Russische diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Wit Russische ambassade en elk ander consulaat van Wit Rusland in BelgiŽ.

Het Consulaat van Wit Rusland in Gent
Belarusian Honorary Consulate in Gent, Belgium - Gent - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 9 265 95 95

Faxnummer:

(+32) 9 265 95 90

Email:

advocaten.law@vanhoorebeke.be

Website:

belgium.mfa.gov.by

Consul:

Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Wit Rusland in Gent is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Wit Russische belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Wit Russische Consulaat in Gent staat onder leiding van Honorary Consul van Wit Rusland in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 9 265 95 95 of email advocaten.law@vanhoorebeke.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Wit Rusland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 9 265 95 95 of email advocaten.law@vanhoorebeke.be

Wit Russische Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Gent? - Het kan zijn dat Wit Rusland meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Wit Russische consulaat in Gent ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Wit Rusland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Wit Russische consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Gent

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Wit Rusland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Wit Rusland in BelgiŽ - Indien het consulaat in Gent of eventuele andere consulaten van Wit Rusland in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Wit Rusland in BelgiŽ Ambassade van Wit Rusland in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Wit Russische Consulaat in Gent - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Gent of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Wit Russische consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Wit Rusland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Wit Rusland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Wit Rusland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Wit Rusland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.