Indonesië Flag

De Indonesische Ambassade in Brussel

België Flag

Indonesische Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Indonesische Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Indonesische diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Indonesië in België.

Adres:

De Indonesische Ambassade in België
Embassy of Indonesia in Brussels, Belgium - Woluwelaan 38 - 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE - Brussels - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 7750120

Faxnummer:

(+32) 2 7728210

Email:

info@embassyofindonesia.be

Website:

www.kemlu.go.id/brussels

Ambassadeur:

HADI Andri

Openingstijden:

Please check official website

De Ambassade van Indonesië in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Indonesische belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Indonesische Ambassade in Brussel staat onder leiding van HADI Andri - Ambassadeur van Indonesië in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 7750120 of email info@embassyofindonesia.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Indonesische ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Indonesië in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Indonesische Consulaten in België

Ver verwijderd van de Indonesische Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Indonesische Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Indonesische consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Indonesië in België op een rijtje gezet: Antwerpen en Charleroi

Deze website is niet de officiële website van de Ambassade van Indonesië in Brussel - België. Controleer altijd alle gegevens op de officiële website: diplomatie.belgium.be/nl/ambassades-en-consulaten

Reisverzekering voor België en Indonesië- Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Indonesië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Indonesië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Indonesië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Indonesië in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Indonesië te bezoeken evenals aan Indonesische burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Indonesische Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Indonesische visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Indonesische nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Indonesische Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 7750120 of per email info@embassyofindonesia.be