Indonesië

Consulaat van Indonesië in Antwerpen

België

Indonesische Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Indonesië in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Indonesische diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Indonesische ambassade en elk ander consulaat van Indonesië in België.

Het Consulaat van Indonesië in Antwerpen
Indonesian Consulate in Antwerp, Belgium Bloemenlei 5, Kappelen Antwerp 2950 Belgium

Telefoonnummer:

(+32) (3) 605-6077

Faxnummer:

(+32) (3) 605-6039

Email:

Website:

Consul:

Ms. Emmy Lubbe Bakker-Kotrz - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Indonesië in Antwerpen is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Indonesische belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Indonesische Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Ms. Emmy Lubbe Bakker-Kotrz - Consul van Indonesië in België en is bereikbaar per telefoon (+32) (3) 605-6077 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Indonesië dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) (3) 605-6077 of email

Indonesische Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Indonesië meerdere consulaten heeft in België. Als het Indonesische consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Indonesië om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Indonesische consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen en Charleroi

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Indonesië niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Indonesië in België - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Indonesië in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Indonesië in België Ambassade van Indonesië in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Indonesische Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Indonesische consulaat.

Reisverzekering voor België en Indonesië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Indonesië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Indonesië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Indonesië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.