Nieuw Zeeland Flag

De Nieuw Zeelandse Ambassade in Brussel

België Flag

Nieuw Zeelandse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nieuw Zeelandse Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Nieuw Zeelandse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nieuw Zeeland in België.

Adres:

De Nieuw Zeelandse Ambassade in België
New Zealand Embassy in Brussels, Belgium Avenue des Nerviens 9/31 1040 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 512 1040

Faxnummer:

(+32) 2 513 4856

Email:

nzemb.brussels@skynet.be

Website:

www.nzembassy.com/belgium

Ambassadeur:

Mr Vangelis Vitalis

Openingstijden:

De Ambassade van Nieuw Zeeland in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nieuw Zeelandse belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Nieuw Zeelandse Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Vangelis Vitalis - Ambassadeur van Nieuw Zeeland in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 512 1040 of email nzemb.brussels@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Nieuw Zeelandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Nieuw Zeeland in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Nieuw Zeelandse Consulaten in België

Ver verwijderd van de Nieuw Zeelandse Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nieuw Zeelandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nieuw Zeelandse consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Nieuw Zeeland in België op een rijtje gezet: Antwerpen

Zoek een hotel in de buurt van de Nieuw Zeelandse Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nieuw Zeelandse ambassade.

Reisverzekering voor België en Nieuw Zeeland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nieuw Zeeland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nieuw Zeeland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Nieuw Zeeland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Nieuw Zeeland in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Nieuw Zeeland te bezoeken evenals aan Nieuw Zeelandse burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Nieuw Zeelandse Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Nieuw Zeelandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nieuw Zeelandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nieuw Zeelandse Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 512 1040 of per email nzemb.brussels@skynet.be