Nieuw Zeeland

Consulaat van Nieuw Zeeland in Antwerpen

België

Nieuw Zeelandse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nieuw Zeeland in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Nieuw Zeelandse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nieuw Zeelandse ambassade en elk ander consulaat van Nieuw Zeeland in België.

Het Consulaat van Nieuw Zeeland in Antwerpen
New Zealand Consulate in Antwerp, Belgium Braderijstraat 15 (cnr Grote Markt) P O Box 642 2000 Antwerpen 1 Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 3 233 1608

Faxnummer:

(+32) 3 226 2969

Email:

primepacific@acom.be

Website:

Consul:

Alexander van Heeren - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Nieuw Zeeland in Antwerpen is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nieuw Zeelandse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nieuw Zeelandse Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Alexander van Heeren - Consul van Nieuw Zeeland in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 3 233 1608 of email primepacific@acom.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nieuw Zeeland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 3 233 1608 of email primepacific@acom.be

Nieuw Zeelandse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Nieuw Zeeland meerdere consulaten heeft in België. Als het Nieuw Zeelandse consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nieuw Zeeland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nieuw Zeelandse consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nieuw Zeeland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nieuw Zeeland in België - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Nieuw Zeeland in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nieuw Zeeland in België Ambassade van Nieuw Zeeland in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Nieuw Zeelandse Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nieuw Zeelandse consulaat.

Reisverzekering voor België en Nieuw Zeeland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nieuw Zeeland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nieuw Zeeland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Nieuw Zeeland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.