Bolivia Flag

De Boliviaanse Ambassade in Brussel

BelgiŽ Flag

Boliviaanse Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Boliviaanse Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Boliviaanse diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Bolivia in BelgiŽ.

Adres:

De Boliviaanse Ambassade in BelgiŽ
Bolivian Embassy in Brussels, Belgium Louizalaan 176 1050 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 627 00 10

Faxnummer:

(+32) 2 647 47 82

Email:

info@embajadadebolivia.eu

Website:

www.abc-latina.com/bolivie/ambassade.htm

Ambassadeur:

Mr Rene Ernesto Fernandez Revollo

Openingstijden:

De Ambassade van Bolivia in Brussel is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Boliviaanse belangen in BelgiŽ.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Boliviaanse Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Rene Ernesto Fernandez Revollo - Ambassadeur van Bolivia in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 627 00 10 of email info@embajadadebolivia.eu

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Boliviaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiŽle website van de Ambassade van Bolivia in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Boliviaanse Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van de Boliviaanse Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Boliviaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Boliviaanse consulaat in BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Bolivia in BelgiŽ op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Boliviaanse Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Boliviaanse ambassade.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Bolivia - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Bolivia. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Bolivia.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Bolivia kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Bolivia in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in BelgiŽ die van plan zijn om Bolivia te bezoeken evenals aan Boliviaanse burgers die in BelgiŽ wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Boliviaanse Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Boliviaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Boliviaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Boliviaanse Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 627 00 10 of per email info@embajadadebolivia.eu