Bolivia

Consulaat van Bolivia in Brussel

België

Boliviaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Bolivia in Brussel. Het consulaat is niet de enige Boliviaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Boliviaanse ambassade en elk ander consulaat van Bolivia in België.

Het Consulaat van Bolivia in Brussel
Bolivian Embassy Consular Section in Brussels, Belgium - Avenue Louise 176 - 1000 Brussels - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) (2) 627 00 10

Faxnummer:

(+32) (2) 647 47 82

Email:

info@embajadadebolivia.eu

Website:

embajadadebolivia.eu

Consul:

Consul General

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Bolivia in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Boliviaanse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Boliviaanse Consulaat in Brussel staat onder leiding van Consul General van Bolivia in België en is bereikbaar per telefoon (+32) (2) 627 00 10 of email info@embajadadebolivia.eu

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Bolivia dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) (2) 627 00 10 of email info@embajadadebolivia.eu

Boliviaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Brussel? - Het kan zijn dat Bolivia meerdere consulaten heeft in België. Als het Boliviaanse consulaat in Brussel ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Bolivia om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Boliviaanse consulaten in België op een rijtje gezet: Brussel

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Bolivia niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Bolivia in België - Indien het consulaat in Brussel of eventuele andere consulaten van Bolivia in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Bolivia in België Ambassade van Bolivia in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Boliviaanse Consulaat in Brussel - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Boliviaanse consulaat.

Reisverzekering voor België en Bolivia - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Bolivia. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Bolivia.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Bolivia kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.