Mongolië Flag

De Mongoolse Ambassade in Brussel

België Flag

Mongoolse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Mongoolse Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Mongoolse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Mongolië in België.

Adres:

De Mongoolse Ambassade in België
Mongolian Embassy in Brussels, Belgium Avenue Besme 18 Foret 1190 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2-344 6974

Faxnummer:

(+32) 2-344 3215

Email:

brussels.mn.embassy@telenet.be

Website:

www.embassyofmongolia.be www.brussels.mfa.gov.mn

Ambassadeur:

Avirmid Battur

Openingstijden:

De Ambassade van Mongolië in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Mongoolse belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Mongoolse Ambassade in Brussel staat onder leiding van Avirmid Battur - Ambassadeur van Mongolië in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2-344 6974 of email brussels.mn.embassy@telenet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Mongoolse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Mongolië in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Mongoolse Consulaten in België

Ver verwijderd van de Mongoolse Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Mongoolse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Mongoolse consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Mongolië in België op een rijtje gezet: Luik

Zoek een hotel in de buurt van de Mongoolse Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Mongoolse ambassade.

Reisverzekering voor België en Mongolië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Mongolië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Mongolië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Mongolië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Mongolië in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Mongolië te bezoeken evenals aan Mongoolse burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Mongoolse Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Mongoolse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Mongoolse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Mongoolse Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2-344 6974 of per email brussels.mn.embassy@telenet.be