Mongolië

Consulaat van Mongolië in Luik

België

Mongoolse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Mongolië in Luik. Het consulaat is niet de enige Mongoolse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Mongoolse ambassade en elk ander consulaat van Mongolië in België.

Het Consulaat van Mongolië in Luik
Consulate of Mongolia in Liege, Boulevard Emile de Laveleye 191, 4020 Liege, Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 4 340 36 44

Faxnummer:

(+32) 2 347 65 05

Email:

dewit@dewitlawoffice.be

Website:

Consul:

Bernard Dewit - Consul

Openingstijden:

By appointment only

Het Consulaat van Mongolië in Luik is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Mongoolse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Mongoolse Consulaat in Luik staat onder leiding van Bernard Dewit - Consul van Mongolië in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 4 340 36 44 of email dewit@dewitlawoffice.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Mongolië dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 4 340 36 44 of email dewit@dewitlawoffice.be

Mongoolse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Mongolië meerdere consulaten heeft in België. Als het Mongoolse consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Mongolië om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Mongoolse consulaten in België op een rijtje gezet: Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Mongolië niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Mongolië in België - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Mongolië in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Mongolië in België Ambassade van Mongolië in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Mongoolse Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Mongoolse consulaat.

Reisverzekering voor België en Mongolië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Mongolië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Mongolië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Mongolië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.