MongoliŽ

Consulaat van MongoliŽ in Luik

BelgiŽ

Mongoolse Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van MongoliŽ in Luik. Het consulaat is niet de enige Mongoolse diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Mongoolse ambassade en elk ander consulaat van MongoliŽ in BelgiŽ.

Het Consulaat van MongoliŽ in Luik
Consulate of Mongolia in Liege, Boulevard Emile de Laveleye 191, 4020 Liege, Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 4 340 36 44

Faxnummer:

(+32) 2 347 65 05

Email:

dewit@dewitlawoffice.be

Website:

Consul:

Bernard Dewit - Consul

Openingstijden:

By appointment only

Het Consulaat van MongoliŽ in Luik is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Mongoolse belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Mongoolse Consulaat in Luik staat onder leiding van Bernard Dewit - Consul van MongoliŽ in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 4 340 36 44 of email dewit@dewitlawoffice.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van MongoliŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 4 340 36 44 of email dewit@dewitlawoffice.be

Mongoolse Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat MongoliŽ meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Mongoolse consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van MongoliŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Mongoolse consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van MongoliŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van MongoliŽ in BelgiŽ - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van MongoliŽ in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van MongoliŽ in BelgiŽ Ambassade van MongoliŽ in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Mongoolse Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Mongoolse consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en MongoliŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar MongoliŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in MongoliŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of MongoliŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.