Namibië Flag

De Namibiese Ambassade in Brussel

België Flag

Namibiese Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Namibiese Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Namibiese diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Namibië in België.

Adres:

De Namibiese Ambassade in België
Namibian Embassy in Brussels, Belgium Avenue de Tervueren 454 1150 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 771 14 10

Faxnummer:

(+32) 2 771 96 89

Email:

nam.emb@brutele.be

Website:

www.namibiaembassy.be

Ambassadeur:

Mr Hanno Burkhard Rumpf

Openingstijden:

De Ambassade van Namibië in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Namibiese belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Namibiese Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Hanno Burkhard Rumpf - Ambassadeur van Namibië in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 771 14 10 of email nam.emb@brutele.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Namibiese ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Namibië in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Namibiese Consulaten in België

Ver verwijderd van de Namibiese Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Namibiese Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Namibiese consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Namibië in België op een rijtje gezet: Gent en Namen

Zoek een hotel in de buurt van de Namibiese Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Namibiese ambassade.

Reisverzekering voor België en Namibië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Namibië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Namibië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Namibië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Namibië in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Namibië te bezoeken evenals aan Namibiese burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Namibiese Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Namibiese visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Namibiese nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Namibiese Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 771 14 10 of per email nam.emb@brutele.be