Namibië

Consulaat van Namibië in Gent

België

Namibiese Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Namibië in Gent. Het consulaat is niet de enige Namibiese diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Namibiese ambassade en elk ander consulaat van Namibië in België.

Het Consulaat van Namibië in Gent
Honorary Consulate of Namibia in Gent, Belgium - Baarle Frankrijkstraat 62 - 9830 Sint-Martens-Latem - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) (0) 484 205 205

Faxnummer:

Email:

olivier@vdvholdings.com

Website:

Consul:

Olivier Van de Vijver - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Namibië in Gent is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Namibiese belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Namibiese Consulaat in Gent staat onder leiding van Olivier Van de Vijver - Honorary Consul van Namibië in België en is bereikbaar per telefoon (+32) (0) 484 205 205 of email olivier@vdvholdings.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Namibië dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) (0) 484 205 205 of email olivier@vdvholdings.com

Namibiese Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Gent? - Het kan zijn dat Namibië meerdere consulaten heeft in België. Als het Namibiese consulaat in Gent ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Namibië om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Namibiese consulaten in België op een rijtje gezet: Gent en Namen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Namibië niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Namibië in België - Indien het consulaat in Gent of eventuele andere consulaten van Namibië in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Namibië in België Ambassade van Namibië in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Namibiese Consulaat in Gent - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Gent of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Namibiese consulaat.

Reisverzekering voor België en Namibië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Namibië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Namibië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Namibië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.