Mauritius Flag

De Mauritiaanse Ambassade in Brussel

België Flag

Mauritiaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Mauritiaanse Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Mauritiaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Mauritius in België.

Adres:

De Mauritiaanse Ambassade in België
Mauritian Embassy in Brussels, Belgium 68, Rue des Bollandistes Etterbeek 1040 Bruxelles Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 7339988

Faxnummer:

(+32) 2 7344021

Email:

ambmaur@skynet.be

Website:

www.govmu.org

Ambassadeur:

GUNESSEE Sutiawan

Openingstijden:

Please check official website

De Ambassade van Mauritius in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Mauritiaanse belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Mauritiaanse Ambassade in Brussel staat onder leiding van GUNESSEE Sutiawan - Ambassadeur van Mauritius in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 7339988 of email ambmaur@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Mauritiaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Mauritius in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Mauritiaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van de Mauritiaanse Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Mauritiaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Mauritiaanse consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Mauritius in België op een rijtje gezet: Antwerpen en Nivelles

Deze website is niet de officiële website van de Ambassade van Mauritius in Brussel - België. Controleer altijd alle gegevens op de officiële website: diplomatie.belgium.be/nl/ambassades-en-consulaten

Reisverzekering voor België en Mauritius- Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Mauritius. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Mauritius.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Mauritius kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Mauritius in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Mauritius te bezoeken evenals aan Mauritiaanse burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Mauritiaanse Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Mauritiaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Mauritiaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Mauritiaanse Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 7339988 of per email ambmaur@skynet.be