Mauritius

Consulaat van Mauritius in Antwerpen

BelgiŽ

Mauritiaanse Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Mauritius in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Mauritiaanse diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Mauritiaanse ambassade en elk ander consulaat van Mauritius in BelgiŽ.

Het Consulaat van Mauritius in Antwerpen
Mauritian Honorary Consulate in Antwerp, Belgium - Liersesteenweg, 98 - 2520 Ranst - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 34 80 93 56

Faxnummer:

(+32) 34 89 22 76

Email:

consul@consulaatmauritius.be

Website:

Consul:

Dr. Joseph d'Haens - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Mauritius in Antwerpen is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Mauritiaanse belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Mauritiaanse Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Dr. Joseph d'Haens - Honorary Consul van Mauritius in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 34 80 93 56 of email consul@consulaatmauritius.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Mauritius dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 34 80 93 56 of email consul@consulaatmauritius.be

Mauritiaanse Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Mauritius meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Mauritiaanse consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Mauritius om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Mauritiaanse consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Antwerpen en Nivelles

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Mauritius niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Mauritius in BelgiŽ - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Mauritius in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Mauritius in BelgiŽ Ambassade van Mauritius in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Mauritiaanse Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Mauritiaanse consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Mauritius - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Mauritius. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Mauritius.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Mauritius kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.