Dominicaanse Republiek Flag

De Dominicaanse Republiek Ambassade in Brussel

België Flag

Dominicaanse Republiek Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Dominicaanse Republiek Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Dominicaanse Republiek diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Dominicaanse Republiek in België.

Adres:

De Dominicaanse Republiek Ambassade in België
Dominican (Republic) Embassy in Brussels, Belgium - Ave. Louise, 251, 2nd floor - 1050 - Brussels - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 346 49 35

Faxnummer:

(+32) 2 346 51 52

Email:

embassy@dominicanembassy.be

Website:

www.dominicanembassy.be

Ambassadeur:

OGANDO LORA Ivan Emilio De Jesus

Openingstijden:

Monday-Friday: 9.30-14.00 / 15.00-16.00

De Ambassade van Dominicaanse Republiek in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Dominicaanse Republiek belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Dominicaanse Republiek Ambassade in Brussel staat onder leiding van OGANDO LORA Ivan Emilio De Jesus - Ambassadeur van Dominicaanse Republiek in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 346 49 35 of email embassy@dominicanembassy.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Dominicaanse Republiek ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Dominicaanse Republiek in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Dominicaanse Republiek Consulaten in België

Ver verwijderd van de Dominicaanse Republiek Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Dominicaanse Republiek Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Dominicaanse Republiek consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Dominicaanse Republiek in België op een rijtje gezet: Antwerpen

Deze website is niet de officiële website van de Ambassade van Dominicaanse Republiek in Brussel - België. Controleer altijd alle gegevens op de officiële website: diplomatie.belgium.be/nl/ambassades-en-consulaten

Reisverzekering voor België en Dominicaanse Republiek- Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Dominicaanse Republiek. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Dominicaanse Republiek.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Dominicaanse Republiek kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Dominicaanse Republiek in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Dominicaanse Republiek te bezoeken evenals aan Dominicaanse Republiek burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Dominicaanse Republiek Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Dominicaanse Republiek visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Dominicaanse Republiek nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Dominicaanse Republiek Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 346 49 35 of per email embassy@dominicanembassy.be