Dominicaanse Republiek

Consulaat van Dominicaanse Republiek in Antwerpen

België

Dominicaanse Republiek Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Dominicaanse Republiek in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Dominicaanse Republiek diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Dominicaanse Republiek ambassade en elk ander consulaat van Dominicaanse Republiek in België.

Het Consulaat van Dominicaanse Republiek in Antwerpen
Dominican (Republic) Consulate General in Antwerp, Belgium Grotesteenweg No. 7 2600 Antwerp Belgium

Telefoonnummer:

(+32) (3) 281-5059

Faxnummer:

(+32) (3) 281-5121

Email:

consudom.amberes@skynet.be maria_i_grullon@hotmail.com

Website:

Consul:

Rafael Hernandez - Consul General

Openingstijden:

Het Consulaat van Dominicaanse Republiek in Antwerpen is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Dominicaanse Republiek belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Dominicaanse Republiek Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Rafael Hernandez - Consul General van Dominicaanse Republiek in België en is bereikbaar per telefoon (+32) (3) 281-5059 of email consudom.amberes@skynet.be maria_i_grullon@hotmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Dominicaanse Republiek dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) (3) 281-5059 of email consudom.amberes@skynet.be maria_i_grullon@hotmail.com

Dominicaanse Republiek Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Dominicaanse Republiek meerdere consulaten heeft in België. Als het Dominicaanse Republiek consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Dominicaanse Republiek om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Dominicaanse Republiek consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Dominicaanse Republiek niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Dominicaanse Republiek in België - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Dominicaanse Republiek in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Dominicaanse Republiek in België Ambassade van Dominicaanse Republiek in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Dominicaanse Republiek Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Dominicaanse Republiek consulaat.

Reisverzekering voor België en Dominicaanse Republiek - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Dominicaanse Republiek. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Dominicaanse Republiek.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Dominicaanse Republiek kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.