Zuid Afrika

Consulaat van Zuid Afrika in Antwerpen

België

Zuid Afrikaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Zuid Afrika in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Zuid Afrikaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Zuid Afrikaanse ambassade en elk ander consulaat van Zuid Afrika in België.

Het Consulaat van Zuid Afrika in Antwerpen
South African Consulate in Antwerp, Belgium Antwerp Belgium

Telefoonnummer:

Faxnummer:

Email:

Website:

Consul:

C Bornstein - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Zuid Afrika in Antwerpen is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Zuid Afrikaanse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Zuid Afrikaanse Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van C Bornstein - Consul van Zuid Afrika in België en is bereikbaar per telefoon of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Zuid Afrika dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon of email

Zuid Afrikaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Zuid Afrika meerdere consulaten heeft in België. Als het Zuid Afrikaanse consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Zuid Afrika om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Zuid Afrikaanse consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen en Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Zuid Afrika niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Zuid Afrika in België - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Zuid Afrika in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Zuid Afrika in België Ambassade van Zuid Afrika in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Zuid Afrikaanse Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Zuid Afrikaanse consulaat.

Reisverzekering voor België en Zuid Afrika - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Zuid Afrika. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Zuid Afrika.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Zuid Afrika kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.