Rusland

Consulaat van Rusland in Antwerpen

BelgiŽ

Russische Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Rusland in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Russische diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Russische ambassade en elk ander consulaat van Rusland in BelgiŽ.

Het Consulaat van Rusland in Antwerpen
Russian Consulate General in Antwerp, Belgium 20, Della Faillelaan 2020, Antwerpen Belgium

Telefoonnummer:

(+32) (3) 829-1611 (+32) (3) 827-0464

Faxnummer:

(+32) (3) 829-0589

Email:

russian.consulate@telenet.be

Website:

www.russian-consulate-antwerp.be

Consul:

Mr Sergey Karpov - Consul General

Openingstijden:

Het Consulaat van Rusland in Antwerpen is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Russische belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Russische Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Mr Sergey Karpov - Consul General van Rusland in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) (3) 829-1611 (+32) (3) 827-0464 of email russian.consulate@telenet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Rusland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) (3) 829-1611 (+32) (3) 827-0464 of email russian.consulate@telenet.be

Russische Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Rusland meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Russische consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Rusland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Russische consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Antwerpen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Rusland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Rusland in BelgiŽ - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Rusland in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Rusland in BelgiŽ Ambassade van Rusland in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Russische Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Russische consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Rusland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Rusland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Rusland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Rusland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.