België

Consulaat van België in Andorra la Vella

Andorra

Belgische Diplomatieke Missie in Andorra. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Andorra la Vella. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Andorra. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Andorra.

Het Consulaat van België in Andorra la Vella
Belgian Consulate in Andorra la Vella, Andorra C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 4t 3a 500 Andorra la Vella Andorra

Telefoonnummer:

(+376) 386 598

Faxnummer:

(+376) 851 316

Email:

consol.be@andorra.ad

Website:

Consul:

Mr Marc Oseja-Kuczynski - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Andorra la Vella is een bilaterale missie in Andorra en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Andorra.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Andorra la Vella staat onder leiding van Mr Marc Oseja-Kuczynski - Consul van België in Andorra en is bereikbaar per telefoon (+376) 386 598 of email consol.be@andorra.ad

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+376) 386 598 of email consol.be@andorra.ad

Belgische Consulaten in Andorra

Ver verwijderd van het Consulaat in Andorra la Vella? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Andorra. Als het Belgische consulaat in Andorra la Vella ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Andorra op een rijtje gezet: Andorra la Vella

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Andorra - Indien het consulaat in Andorra la Vella of eventuele andere consulaten van België in Andorra u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Andorra

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Andorra la Vella - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Andorra la Vella of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Andorra en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Andorra of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.