België

Consulaat van België in Ulaanbaatar

Mongolië

Belgische Diplomatieke Missie in Mongolië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Ulaanbaatar. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Mongolië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Mongolië.

Het Consulaat van België in Ulaanbaatar
Belgian Consulate in Ulaanbaatar, Mongolia Savingsbank Building Baga Toiruu 40 Ulaanbaatar 15160 Mongolia

Telefoonnummer:

(+976) 11 326 518

Faxnummer:

(+976) 11 311 270

Email:

joelcachet@yahoo.com

Website:

Consul:

- Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Ulaanbaatar is een bilaterale missie in Mongolië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Mongolië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Ulaanbaatar staat onder leiding van - Consul van België in Mongolië en is bereikbaar per telefoon (+976) 11 326 518 of email joelcachet@yahoo.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+976) 11 326 518 of email joelcachet@yahoo.com

Belgische Consulaten in Mongolië

Ver verwijderd van het Consulaat in Ulaanbaatar? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Mongolië. Als het Belgische consulaat in Ulaanbaatar ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Mongolië op een rijtje gezet: Ulaanbaatar

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Mongolië - Indien het consulaat in Ulaanbaatar of eventuele andere consulaten van België in Mongolië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Mongolië

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Ulaanbaatar - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Ulaanbaatar of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Mongolië en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Mongolië of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.