België

Consulaat van België in Bishkek

Kirgizië

Belgische Diplomatieke Missie in Kirgizië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Bishkek. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Kirgizië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Kirgizië.

Het Consulaat van België in Bishkek
Belgian Honorary Consulate in Bishkek, Kyrgyzstan - 209-A Tynystanov Street - 720040 Bishkek - Kyrgyzstan

Telefoonnummer:

(+996) 31 290 01 00 & (+996) 31 262 21 61

Faxnummer:

(+996) 31 266 22 33

Email:

bishkek@lorenz-law.com

Website:

Consul:

Chynara Esengeldieva - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Bishkek is een bilaterale missie in Kirgizië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Kirgizië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Bishkek staat onder leiding van Chynara Esengeldieva - Honorary Consul van België in Kirgizië en is bereikbaar per telefoon (+996) 31 290 01 00 & (+996) 31 262 21 61 of email bishkek@lorenz-law.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+996) 31 290 01 00 & (+996) 31 262 21 61 of email bishkek@lorenz-law.com

Belgische Consulaten in Kirgizië

Ver verwijderd van het Consulaat in Bishkek? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Kirgizië. Als het Belgische consulaat in Bishkek ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Kirgizië op een rijtje gezet: Bishkek

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Kirgizië - Indien het consulaat in Bishkek of eventuele andere consulaten van België in Kirgizië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Kirgizië

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Bishkek - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Bishkek of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Kirgizië en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Kirgizië of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.