Taiwan

Consulaat van Taiwan in Brussel

België

Taiwanese Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Taiwan in Brussel. Het consulaat is niet de enige Taiwanese diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Taiwanese ambassade en elk ander consulaat van Taiwan in België.

Het Consulaat van Taiwan in Brussel
Taiwanese Representative Office in Brussels, Boulevard du Regent 40, 1000 Brussels, Belgium

Telefoonnummer:

(+32) (2) 511-0687

Faxnummer:

(+32) (2) 511-1789

Email:

bel@mofa.gov.tw

Website:

Consul:

Taiwanese Representative Office

Openingstijden:

Het Consulaat van Taiwan in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Taiwanese belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Taiwanese Consulaat in Brussel staat onder leiding van Taiwanese Representative Office van Taiwan in België en is bereikbaar per telefoon (+32) (2) 511-0687 of email bel@mofa.gov.tw

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Taiwan dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) (2) 511-0687 of email bel@mofa.gov.tw

Taiwanese Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Brussel? - Het kan zijn dat Taiwan meerdere consulaten heeft in België. Als het Taiwanese consulaat in Brussel ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Taiwan om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Taiwanese consulaten in België op een rijtje gezet: Brussel

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Taiwan niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Taiwan in België - Indien het consulaat in Brussel of eventuele andere consulaten van Taiwan in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Taiwan in België

Zoek een hotel in de buurt van het Taiwanese Consulaat in Brussel - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Taiwanese consulaat.

Reisverzekering voor België en Taiwan - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Taiwan. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Taiwan.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Taiwan kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.