België

Consulaat van België in Koror

Palau

Belgische Diplomatieke Missie in Palau. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Koror. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Palau. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Palau.

Het Consulaat van België in Koror
Honorary Consulate of Belgium in Koror, Palau - c/o Palau Shiping Bldg. - PO Box 6000 - Malakal Island - Koror - Palau 96940

Telefoonnummer:

(+680) 488-2629/6907

Faxnummer:

(+680) 488-488-1095

Email:

belgianconsulateinpalau@gmail.com

Website:

philippines.diplomatie.belgium.be

Consul:

Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Koror is een bilaterale missie in Palau en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Palau.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Koror staat onder leiding van Honorary Consul van België in Palau en is bereikbaar per telefoon (+680) 488-2629/6907 of email belgianconsulateinpalau@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+680) 488-2629/6907 of email belgianconsulateinpalau@gmail.com

Belgische Consulaten in Palau

Ver verwijderd van het Consulaat in Koror? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Palau. Als het Belgische consulaat in Koror ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Palau op een rijtje gezet: Koror

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Palau - Indien het consulaat in Koror of eventuele andere consulaten van België in Palau u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Palau

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Koror - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Koror of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Palau en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Palau of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.