België

Consulaat van België in Dhaka

Bangladesh

Belgische Diplomatieke Missie in Bangladesh. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Dhaka. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Bangladesh. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Bangladesh.

Het Consulaat van België in Dhaka
Consulate of Belgium in Dhaka - ACI Centre - 245 Tejgaon Industrial Area - 1208 Dhaka - Bangladesh

Telefoonnummer:

(+880) 2 88 786 03 (Ext. 280)

Faxnummer:

Email:

belgium@consubel.net

Website:

Consul:

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Dhaka is een bilaterale missie in Bangladesh en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Bangladesh.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Dhaka staat onder leiding van van België in Bangladesh en is bereikbaar per telefoon (+880) 2 88 786 03 (Ext. 280) of email belgium@consubel.net

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+880) 2 88 786 03 (Ext. 280) of email belgium@consubel.net

Belgische Consulaten in Bangladesh

Ver verwijderd van het Consulaat in Dhaka? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Bangladesh. Als het Belgische consulaat in Dhaka ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Bangladesh op een rijtje gezet: Dhaka

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Bangladesh - Indien het consulaat in Dhaka of eventuele andere consulaten van België in Bangladesh u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Bangladesh

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Dhaka - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Dhaka of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Bangladesh en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Bangladesh of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.