BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Vientiane

Laos

Belgische Diplomatieke Missie in Laos. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Vientiane. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Laos. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Laos.

Het Consulaat van BelgiŽ in Vientiane
Honorary Consulate of Belgium in Vientiane, Laos - Wat Xieng Ngeun 04/35 - Chantabouly district - Vientiane - Laos

Telefoonnummer:

+856 21 214 150

Faxnummer:

+856 21 214 150

Email:

consulaos@hotmail.com

Website:

Consul:

Jean-Marie Hospied - Honorary Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van BelgiŽ in Vientiane is een bilaterale missie in Laos en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Laos.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Vientiane staat onder leiding van Jean-Marie Hospied - Honorary Consul van BelgiŽ in Laos en is bereikbaar per telefoon +856 21 214 150 of email consulaos@hotmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon +856 21 214 150 of email consulaos@hotmail.com

Belgische Consulaten in Laos

Ver verwijderd van het Consulaat in Vientiane? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Laos. Als het Belgische consulaat in Vientiane ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Laos op een rijtje gezet: Vientiane

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Laos - Indien het consulaat in Vientiane of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Laos u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Laos

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Vientiane - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Vientiane of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Laos en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Laos of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.