BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Bratislava

Slowakije

Belgische Diplomatieke Missie in Slowakije. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Bratislava. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Slowakije. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Slowakije.

Het Consulaat van BelgiŽ in Bratislava
Belgian Honorary Consulate in Bratislava, Slovakia - Moskovska 13 - 811 08 Bratislava - Slovakia

Telefoonnummer:

(+421) 2 592 011 12

Faxnummer:

Email:

belgian.consulate.bratislava@vgd.eu

Website:

http://austria.diplomatie.belgium.be

Consul:

Bart Waterloos - Honorary Consul

Openingstijden:

Mon to Fri: 9:00 to 12:00 and 14:00 to 16:00 (working days)

Het Consulaat van BelgiŽ in Bratislava is een bilaterale missie in Slowakije en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Slowakije.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Bratislava staat onder leiding van Bart Waterloos - Honorary Consul van BelgiŽ in Slowakije en is bereikbaar per telefoon (+421) 2 592 011 12 of email belgian.consulate.bratislava@vgd.eu

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+421) 2 592 011 12 of email belgian.consulate.bratislava@vgd.eu

Belgische Consulaten in Slowakije

Ver verwijderd van het Consulaat in Bratislava? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Slowakije. Als het Belgische consulaat in Bratislava ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Slowakije op een rijtje gezet: Bratislava en Kosice

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Slowakije - Indien het consulaat in Bratislava of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Slowakije u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Slowakije

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Bratislava - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Bratislava of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Slowakije en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Slowakije of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.