BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Ljubljana

SloveniŽ

Belgische Diplomatieke Missie in SloveniŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Ljubljana. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in SloveniŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in SloveniŽ.

Het Consulaat van BelgiŽ in Ljubljana
Belgian Honorary Consulate in Ljubljana, Slovenia - C/- ODI Law Firm - Davcna ulica 1 - 1000 Ljubljana - Slovenia

Telefoonnummer:

(+386) 59 086 600

Faxnummer:

(+386) 59 086 609

Email:

consulate.be@odilaw.com

Website:

http://austria.diplomatie.belgium.be

Consul:

Uros Ilic - Honorary Consul

Openingstijden:

Monday to Friday from 9:00-12:00 and 14:00-16:00

Het Consulaat van BelgiŽ in Ljubljana is een bilaterale missie in SloveniŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in SloveniŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Ljubljana staat onder leiding van Uros Ilic - Honorary Consul van BelgiŽ in SloveniŽ en is bereikbaar per telefoon (+386) 59 086 600 of email consulate.be@odilaw.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+386) 59 086 600 of email consulate.be@odilaw.com

Belgische Consulaten in SloveniŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Ljubljana? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in SloveniŽ. Als het Belgische consulaat in Ljubljana ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in SloveniŽ op een rijtje gezet: Ljubljana

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in SloveniŽ - Indien het consulaat in Ljubljana of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in SloveniŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in SloveniŽ

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Ljubljana - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Ljubljana of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor SloveniŽ en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor SloveniŽ of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.