België

Consulaat van België in Tirana

Albanië

Belgische Diplomatieke Missie in Albanië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Tirana. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Albanië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Albanië.

Het Consulaat van België in Tirana
Belgian Honorary Consulate in Tirana, Albania - Rruga Marin Barleti - Palati 307 - 9001 Lushnje - Albania

Telefoonnummer:

(+355) 68 202 41 56

Faxnummer:

Email:

consubelalb@hotmail.com

Website:

http://diplomatie.belgium.be

Consul:

Honorary Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Tirana is een bilaterale missie in Albanië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Albanië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Tirana staat onder leiding van Honorary Consul van België in Albanië en is bereikbaar per telefoon (+355) 68 202 41 56 of email consubelalb@hotmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+355) 68 202 41 56 of email consubelalb@hotmail.com

Belgische Consulaten in Albanië

Ver verwijderd van het Consulaat in Tirana? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Albanië. Als het Belgische consulaat in Tirana ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Albanië op een rijtje gezet: Tirana

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Albanië - Indien het consulaat in Tirana of eventuele andere consulaten van België in Albanië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Albanië

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Tirana - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Tirana of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Albanië en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Albanië of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.