BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Tirana

AlbaniŽ

Belgische Diplomatieke Missie in AlbaniŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Tirana. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in AlbaniŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in AlbaniŽ.

Het Consulaat van BelgiŽ in Tirana
Belgian Honorary Consulate in Tirana, Albania - Rruga Marin Barleti - Palati 307 - 9001 Lushnje - Albania

Telefoonnummer:

(+355) 68 202 41 56

Faxnummer:

Email:

consubelalb@hotmail.com

Website:

http://diplomatie.belgium.be

Consul:

Honorary Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van BelgiŽ in Tirana is een bilaterale missie in AlbaniŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in AlbaniŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Tirana staat onder leiding van Honorary Consul van BelgiŽ in AlbaniŽ en is bereikbaar per telefoon (+355) 68 202 41 56 of email consubelalb@hotmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+355) 68 202 41 56 of email consubelalb@hotmail.com

Belgische Consulaten in AlbaniŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Tirana? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in AlbaniŽ. Als het Belgische consulaat in Tirana ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in AlbaniŽ op een rijtje gezet: Tirana

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in AlbaniŽ - Indien het consulaat in Tirana of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in AlbaniŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in AlbaniŽ

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Tirana - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Tirana of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor AlbaniŽ en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor AlbaniŽ of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.