België

Consulaat van België in Nassau

Bahamas

Belgische Diplomatieke Missie in Bahamas. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Nassau. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Bahamas. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Bahamas.

Het Consulaat van België in Nassau
Belgian Honorary Consulate in Nassau, Bahamas - Cloister Drive East, P.I. - P.O. Box CR-56766-363 - Nassau - Bahamas

Telefoonnummer:

(+1 242) 363 42 64

Faxnummer:

(+1 242) 363 42 66

Email:

eclaes@belconsulbahamas.net

Website:

Consul:

Mr Etienne R. Claes - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Nassau is een bilaterale missie in Bahamas en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Bahamas.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Nassau staat onder leiding van Mr Etienne R. Claes - Honorary Consul van België in Bahamas en is bereikbaar per telefoon (+1 242) 363 42 64 of email eclaes@belconsulbahamas.net

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+1 242) 363 42 64 of email eclaes@belconsulbahamas.net

Belgische Consulaten in Bahamas

Ver verwijderd van het Consulaat in Nassau? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Bahamas. Als het Belgische consulaat in Nassau ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Bahamas op een rijtje gezet: Nassau

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Bahamas - Indien het consulaat in Nassau of eventuele andere consulaten van België in Bahamas u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Bahamas

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Nassau - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Nassau of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Bahamas en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Bahamas of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.