België

Consulaat van België in Tallinn

Estland

Belgische Diplomatieke Missie in Estland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Tallinn. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Estland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Estland.

Het Consulaat van België in Tallinn
Belgian Honorary Consulate in Tallinn, Estonia - Tallinn - Estonia

Telefoonnummer:

(+372) 502 1638

Faxnummer:

Email:

belgianconsulate.tallinn@gmail.com

Website:

Consul:

Erik Sakkov - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Tallinn is een bilaterale missie in Estland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Estland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Tallinn staat onder leiding van Erik Sakkov - Honorary Consul van België in Estland en is bereikbaar per telefoon (+372) 502 1638 of email belgianconsulate.tallinn@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+372) 502 1638 of email belgianconsulate.tallinn@gmail.com

Belgische Consulaten in Estland

Ver verwijderd van het Consulaat in Tallinn? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Estland. Als het Belgische consulaat in Tallinn ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Estland op een rijtje gezet: Tallinn

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Estland - Indien het consulaat in Tallinn of eventuele andere consulaten van België in Estland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Estland

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Tallinn - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Tallinn of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Estland en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Estland of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.