België

Consulaat van België in Kyoto

Japan

Belgische Diplomatieke Missie in Japan. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Kyoto. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Japan. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Japan.

Het Consulaat van België in Kyoto
Belgian Honorary Consulate in Kyoto, Japan - Res Grand Blue 702 - 221 Gosho Hachiman-Cho - Nakagyo-ku - 604-0825 Kyoto - Japan

Telefoonnummer:

(+81) 75 229 63 25 & (+81) 75 251 36 82

Faxnummer:

(+81) 75 229 63 25

Email:

belgiumconsulatekyoto@hotmail.com

Website:

japan.diplomatie.belgium.be

Consul:

Mr Philippe Byosiere - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Kyoto is een bilaterale missie in Japan en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Japan.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Kyoto staat onder leiding van Mr Philippe Byosiere - Honorary Consul van België in Japan en is bereikbaar per telefoon (+81) 75 229 63 25 & (+81) 75 251 36 82 of email belgiumconsulatekyoto@hotmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+81) 75 229 63 25 & (+81) 75 251 36 82 of email belgiumconsulatekyoto@hotmail.com

Belgische Consulaten in Japan

Ver verwijderd van het Consulaat in Kyoto? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Japan. Als het Belgische consulaat in Kyoto ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Japan op een rijtje gezet: Fukuoka, Kyoto, Nagoya, Osaka en Sapporo

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Japan - Indien het consulaat in Kyoto of eventuele andere consulaten van België in Japan u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Japan Ambassade van België in Tokyo

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Kyoto - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Kyoto of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Japan en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Japan of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.