België

Consulaat van België in Riga

Letland

Belgische Diplomatieke Missie in Letland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Riga. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Letland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Letland.

Het Consulaat van België in Riga
Belgian Honorary Consulate in Riga, Latvia - Brivibas gatve 366 - 1006 Riga - Latvia

Telefoonnummer:

(+371) 254 474 69

Faxnummer:

(+371) 675 438 67

Email:

hc.gavars@gmail.com

Website:

Consul:

Mr Didzis Gavars - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Riga is een bilaterale missie in Letland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Letland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Riga staat onder leiding van Mr Didzis Gavars - Honorary Consul van België in Letland en is bereikbaar per telefoon (+371) 254 474 69 of email hc.gavars@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+371) 254 474 69 of email hc.gavars@gmail.com

Belgische Consulaten in Letland

Ver verwijderd van het Consulaat in Riga? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Letland. Als het Belgische consulaat in Riga ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Letland op een rijtje gezet: Riga

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Letland - Indien het consulaat in Riga of eventuele andere consulaten van België in Letland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Letland

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Riga - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Riga of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Letland en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Letland of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.