België

Consulaat van België in Schaan

Liechtenstein

Belgische Diplomatieke Missie in Liechtenstein. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Schaan. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Liechtenstein. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Liechtenstein.

Het Consulaat van België in Schaan
Belgian Honorary Consulate in Schaan, Liechtenstein - Landstrasse 99 - 9494 Schaan - Liechtenstein

Telefoonnummer:

(+423) 236 19 19

Faxnummer:

(+423) 236 19 15

Email:

consulat.belgique.liechtenstein@ospelt-law.com

Website:

Consul:

Alexander Ospelt - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Schaan is een bilaterale missie in Liechtenstein en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Liechtenstein.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Schaan staat onder leiding van Alexander Ospelt - Honorary Consul van België in Liechtenstein en is bereikbaar per telefoon (+423) 236 19 19 of email consulat.belgique.liechtenstein@ospelt-law.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+423) 236 19 19 of email consulat.belgique.liechtenstein@ospelt-law.com

Belgische Consulaten in Liechtenstein

Ver verwijderd van het Consulaat in Schaan? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Liechtenstein. Als het Belgische consulaat in Schaan ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Liechtenstein op een rijtje gezet: Schaan

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Liechtenstein - Indien het consulaat in Schaan of eventuele andere consulaten van België in Liechtenstein u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Liechtenstein

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Schaan - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Schaan of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Liechtenstein en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Liechtenstein of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.