België

Consulaat van België in Lilongwe

Malawi

Belgische Diplomatieke Missie in Malawi. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Lilongwe. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Malawi. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Malawi.

Het Consulaat van België in Lilongwe
Belgian Honorary Consulate in Lilongwe, Malawi - Plot 3/198 - Mitchell Road - Lilongwe - Malawi

Telefoonnummer:

(+265) 175 44 18 & (+265) 9999 352 94

Faxnummer:

Email:

belconmwi@gmail.com

Website:

Consul:

Kristina Cuisinier - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Lilongwe is een bilaterale missie in Malawi en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Malawi.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Lilongwe staat onder leiding van Kristina Cuisinier - Honorary Consul van België in Malawi en is bereikbaar per telefoon (+265) 175 44 18 & (+265) 9999 352 94 of email belconmwi@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+265) 175 44 18 & (+265) 9999 352 94 of email belconmwi@gmail.com

Belgische Consulaten in Malawi

Ver verwijderd van het Consulaat in Lilongwe? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Malawi. Als het Belgische consulaat in Lilongwe ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Malawi op een rijtje gezet: Lilongwe

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Malawi - Indien het consulaat in Lilongwe of eventuele andere consulaten van België in Malawi u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Malawi

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Lilongwe - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Lilongwe of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Malawi en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Malawi of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.