BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Raalte

Nederland

Belgische Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Raalte. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Nederland.

Het Consulaat van BelgiŽ in Raalte
Belgian Honorary Consulate in Raalte, Netherlands - 'Pauline's Hoeve' - Grote Hagenweg 1 - 8055 PM - Laag Zuthem - Netherlands
No consular services. Contact the embassy in The Hague

Telefoonnummer:

(+31) 6 229 488 96

Faxnummer:

Email:

consul@voerst.nl

Website:

netherlands.diplomatie.belgium.be

Consul:

S.E. baron van Voorst tot Voorst - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van BelgiŽ in Raalte is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Raalte staat onder leiding van S.E. baron van Voorst tot Voorst - Honorary Consul van BelgiŽ in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 6 229 488 96 of email consul@voerst.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 6 229 488 96 of email consul@voerst.nl

Belgische Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Raalte? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Belgische consulaat in Raalte ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam, Arnhem, Groningen, Maastricht, Raalte, Roosendaal, Rotterdam en Vlissingen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Nederland - Indien het consulaat in Raalte of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Nederland Ambassade van BelgiŽ in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Raalte - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Raalte of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.