België

Consulaat van België in Sao Tome

Sao Tome en Principe

Belgische Diplomatieke Missie in Sao Tome en Principe. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Sao Tome. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Sao Tome en Principe. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Sao Tome en Principe.

Het Consulaat van België in Sao Tome
Belgian Honorary Consulate in Sao Tome, Sao Tome and Principe - Barro do Campo de Milho - Sao Tome - Sao Tome and Principe

Telefoonnummer:

(+239) 222 75 11 to 4 & (+239) 991 30 51

Faxnummer:

Email:

consulado.belgica.stp@skynet.be

Website:

Consul:

Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Sao Tome is een bilaterale missie in Sao Tome en Principe en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Sao Tome en Principe.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Sao Tome staat onder leiding van Honorary Consul van België in Sao Tome en Principe en is bereikbaar per telefoon (+239) 222 75 11 to 4 & (+239) 991 30 51 of email consulado.belgica.stp@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+239) 222 75 11 to 4 & (+239) 991 30 51 of email consulado.belgica.stp@skynet.be

Belgische Consulaten in Sao Tome en Principe

Ver verwijderd van het Consulaat in Sao Tome? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Sao Tome en Principe. Als het Belgische consulaat in Sao Tome ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Sao Tome en Principe op een rijtje gezet: Sao Tome

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Sao Tome en Principe - Indien het consulaat in Sao Tome of eventuele andere consulaten van België in Sao Tome en Principe u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Sao Tome en Principe

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Sao Tome - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Sao Tome of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Sao Tome en Principe en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Sao Tome en Principe of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.