België

Consulaat van België in Bridgetown

Barbados

Belgische Diplomatieke Missie in Barbados. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Bridgetown. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Barbados. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Barbados.

Het Consulaat van België in Bridgetown
Belgian Consulate in Bridgetown, Barbados No. 609 Bushy Park Rockley Resort Christ Church Barbados

Telefoonnummer:

(+1 246) 435-7704

Faxnummer:

(+1 246) 435-7704

Email:

jfieldbusiness@caribsurf.com

Website:

Consul:

Miss Jennifer Field - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Bridgetown is een bilaterale missie in Barbados en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Barbados.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Bridgetown staat onder leiding van Miss Jennifer Field - Consul van België in Barbados en is bereikbaar per telefoon (+1 246) 435-7704 of email jfieldbusiness@caribsurf.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+1 246) 435-7704 of email jfieldbusiness@caribsurf.com

Belgische Consulaten in Barbados

Ver verwijderd van het Consulaat in Bridgetown? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Barbados. Als het Belgische consulaat in Bridgetown ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Barbados op een rijtje gezet: Bridgetown

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Barbados - Indien het consulaat in Bridgetown of eventuele andere consulaten van België in Barbados u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Barbados

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Bridgetown - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Bridgetown of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Barbados en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Barbados of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.