België

Consulaat van België in Belize City

Belize

Belgische Diplomatieke Missie in Belize. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Belize City. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Belize. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Belize.

Het Consulaat van België in Belize City
Belgian Consulate in Belize City, Belize 5916 Manate Drive Buttonwood Bay P.O. Box 1217 Belize City Belize

Telefoonnummer:

(+501) 223 - 0748

Faxnummer:

(+501) 223 - 0750

Email:

david@shorexbelize.com

Website:

Consul:

Mr David I. Gegg - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Belize City is een bilaterale missie in Belize en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Belize.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Belize City staat onder leiding van Mr David I. Gegg - Consul van België in Belize en is bereikbaar per telefoon (+501) 223 - 0748 of email david@shorexbelize.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+501) 223 - 0748 of email david@shorexbelize.com

Belgische Consulaten in Belize

Ver verwijderd van het Consulaat in Belize City? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Belize. Als het Belgische consulaat in Belize City ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Belize op een rijtje gezet: Belize City

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Belize - Indien het consulaat in Belize City of eventuele andere consulaten van België in Belize u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Belize

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Belize City - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Belize City of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Belize en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Belize of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.