België

Consulaat van België in Gaborone

Botswana

Belgische Diplomatieke Missie in Botswana. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Gaborone. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Botswana. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Botswana.

Het Consulaat van België in Gaborone
Belgian Honorary Consulate in Gaborone, Botswana - Plot 8503 - Quartz Road - Broadhurst - Gaborone - Botswana

Telefoonnummer:

(+267) 395 77 89/ 5

Faxnummer:

(+267) 395 77 87

Email:

belconbot@gmail.com

Website:

southafrica.diplomatie.belgium.be

Consul:

Marc Van den Brande - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Gaborone is een bilaterale missie in Botswana en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Botswana.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Gaborone staat onder leiding van Marc Van den Brande - Honorary Consul van België in Botswana en is bereikbaar per telefoon (+267) 395 77 89/ 5 of email belconbot@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+267) 395 77 89/ 5 of email belconbot@gmail.com

Belgische Consulaten in Botswana

Ver verwijderd van het Consulaat in Gaborone? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Botswana. Als het Belgische consulaat in Gaborone ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Botswana op een rijtje gezet: Gaborone

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Botswana - Indien het consulaat in Gaborone of eventuele andere consulaten van België in Botswana u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Botswana

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Gaborone - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Gaborone of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Botswana en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Botswana of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.