Congo (Republiek)

Consulaat van Congo (Republiek) in Antwerpen

België

Comgolese Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Congo (Republiek) in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Comgolese diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Comgolese ambassade en elk ander consulaat van Congo (Republiek) in België.

Het Consulaat van Congo (Republiek) in Antwerpen
Congolese Honorary Consulate in Antwerp, Belgium - 2970 Schilde - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 3 337 88 77

Faxnummer:

Email:

consul@consulat-congo.net

Website:

Consul:

Rodolphe Orlow Andersen - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Congo (Republiek) in Antwerpen is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Comgolese belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Comgolese Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Rodolphe Orlow Andersen - Honorary Consul van Congo (Republiek) in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 3 337 88 77 of email consul@consulat-congo.net

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Congo (Republiek) dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 3 337 88 77 of email consul@consulat-congo.net

Comgolese Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Congo (Republiek) meerdere consulaten heeft in België. Als het Comgolese consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Congo (Republiek) om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Comgolese consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Congo (Republiek) niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Congo (Republiek) in België - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Congo (Republiek) in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Congo (Republiek) in België Ambassade van Congo (Republiek) in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Comgolese Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Comgolese consulaat.

Reisverzekering voor België en Congo (Republiek) - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Congo (Republiek). U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Congo (Republiek).

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Congo (Republiek) kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.