België

Consulaat van België in Phnom Penh

Cambodja

Belgische Diplomatieke Missie in Cambodja. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Phnom Penh. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Cambodja. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Cambodja.

Het Consulaat van België in Phnom Penh
Belgian Honorary Consulate in Phnom Penh, Cambodia - #404D, Boulevard Monivong - Boeung Keng Kang 1 - Chamkarmon District - Phnom Penh - Cambodja

Telefoonnummer:

(+855) 12 840 056

Faxnummer:

Email:

belco.ppenh@gmail.com

Website:

Consul:

Mr Thierry Dalimier - Honorary Consul

Openingstijden:

Tuesday & Thursday: 16.00-18.00

Het Consulaat van België in Phnom Penh is een bilaterale missie in Cambodja en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Cambodja.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Phnom Penh staat onder leiding van Mr Thierry Dalimier - Honorary Consul van België in Cambodja en is bereikbaar per telefoon (+855) 12 840 056 of email belco.ppenh@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+855) 12 840 056 of email belco.ppenh@gmail.com

Belgische Consulaten in Cambodja

Ver verwijderd van het Consulaat in Phnom Penh? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Cambodja. Als het Belgische consulaat in Phnom Penh ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Cambodja op een rijtje gezet: Phnom Penh en Phnom Penh

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Cambodja - Indien het consulaat in Phnom Penh of eventuele andere consulaten van België in Cambodja u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Cambodja

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Phnom Penh - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Phnom Penh of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Cambodja en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Cambodja of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.