België

Consulaat van België in Praia

Kaapverdië

Belgische Diplomatieke Missie in Kaapverdië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Praia. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Kaapverdië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Kaapverdië.

Het Consulaat van België in Praia
Belgian Consulate in Praia, Cape Verde Avenida OUA 39 CP 456 ASA Praea Cape Verde

Telefoonnummer:

(+238) 261 23 33

Faxnummer:

Email:

humbertona@gmail.com humbertona@hotmail.com

Website:

Consul:

- Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Praia is een bilaterale missie in Kaapverdië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Kaapverdië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Praia staat onder leiding van - Consul van België in Kaapverdië en is bereikbaar per telefoon (+238) 261 23 33 of email humbertona@gmail.com humbertona@hotmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+238) 261 23 33 of email humbertona@gmail.com humbertona@hotmail.com

Belgische Consulaten in Kaapverdië

Ver verwijderd van het Consulaat in Praia? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Kaapverdië. Als het Belgische consulaat in Praia ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Kaapverdië op een rijtje gezet: Praia

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Kaapverdië - Indien het consulaat in Praia of eventuele andere consulaten van België in Kaapverdië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Kaapverdië

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Praia - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Praia of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Kaapverdië en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Kaapverdië of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.