BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Praia

KaapverdiŽ

Belgische Diplomatieke Missie in KaapverdiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Praia. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in KaapverdiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in KaapverdiŽ.

Het Consulaat van BelgiŽ in Praia
Belgian Consulate in Praia, Cape Verde Avenida OUA 39 CP 456 ASA Praea Cape Verde

Telefoonnummer:

(+238) 261 23 33

Faxnummer:

Email:

humbertona@gmail.com humbertona@hotmail.com

Website:

Consul:

- Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van BelgiŽ in Praia is een bilaterale missie in KaapverdiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in KaapverdiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Praia staat onder leiding van - Consul van BelgiŽ in KaapverdiŽ en is bereikbaar per telefoon (+238) 261 23 33 of email humbertona@gmail.com humbertona@hotmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+238) 261 23 33 of email humbertona@gmail.com humbertona@hotmail.com

Belgische Consulaten in KaapverdiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Praia? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in KaapverdiŽ. Als het Belgische consulaat in Praia ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in KaapverdiŽ op een rijtje gezet: Praia

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in KaapverdiŽ - Indien het consulaat in Praia of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in KaapverdiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in KaapverdiŽ

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Praia - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Praia of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor KaapverdiŽ en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor KaapverdiŽ of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.