België

Consulaat van België in Limassol

Cyprus

Belgische Diplomatieke Missie in Cyprus. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Limassol. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Cyprus. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Cyprus.

Het Consulaat van België in Limassol
Belgian Consulate in Limassol, Cyprus 21 Archbishop Kyprianou Str. Lanitis Building, 1st Floor 3036 Limassol P.O.Box 50186 3601 Limassol Cyprus

Telefoonnummer:

(+357) 25 34 18 61

Faxnummer:

(+357) 25 34 08 49

Email:

sitinal@cytanet.com.cy

Website:

Consul:

Mr Marios E. Lanitis - Consul

Openingstijden:

08.00-17.00 08.00-13.00 (Hours for the public)

Het Consulaat van België in Limassol is een bilaterale missie in Cyprus en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Cyprus.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Limassol staat onder leiding van Mr Marios E. Lanitis - Consul van België in Cyprus en is bereikbaar per telefoon (+357) 25 34 18 61 of email sitinal@cytanet.com.cy

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+357) 25 34 18 61 of email sitinal@cytanet.com.cy

Belgische Consulaten in Cyprus

Ver verwijderd van het Consulaat in Limassol? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Cyprus. Als het Belgische consulaat in Limassol ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Cyprus op een rijtje gezet: Limassol

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Cyprus - Indien het consulaat in Limassol of eventuele andere consulaten van België in Cyprus u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Cyprus

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Limassol - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Limassol of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Cyprus en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Cyprus of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.