België

Consulaat van België in Nuuk

Greenland

Belgische Diplomatieke Missie in Greenland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Nuuk. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Greenland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Greenland.

Het Consulaat van België in Nuuk
Belgian Consulate in Nuuk, Greenland Aqqusinersuaq 23 Postboks 510 3900 Nuuk Greenland

Telefoonnummer:

(+299) 32 12 52

Faxnummer:

(+299) 32 58 77

Email:

advokat@hey.gl

Website:

Consul:

Mr Jens Meinert Dehn Paulsen - Consul

Openingstijden:

09.00 - 16.00

Het Consulaat van België in Nuuk is een bilaterale missie in Greenland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Greenland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Nuuk staat onder leiding van Mr Jens Meinert Dehn Paulsen - Consul van België in Greenland en is bereikbaar per telefoon (+299) 32 12 52 of email advokat@hey.gl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+299) 32 12 52 of email advokat@hey.gl

Belgische Consulaten in Greenland

Ver verwijderd van het Consulaat in Nuuk? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Greenland. Als het Belgische consulaat in Nuuk ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Greenland op een rijtje gezet: Nuuk

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Greenland - Indien het consulaat in Nuuk of eventuele andere consulaten van België in Greenland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Greenland

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Nuuk - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Nuuk of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Greenland en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Greenland of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.